top of page

Voedingsadvies

RUTH&JELENA-19_edited_edited.jpg

Gezond leven zonder diëten

Ik werk als erkend diëtiste in een praktijk in  Pelt en Leopoldsburg. Je kan een afspraak voor voedingsadvies maken in de praktijk of online. Ik hanteer een anti-dieetaanpak in de praktijk, waarbij ik niet enkel aandacht besteed aan voeding, maar ook aan beweging en mindset. Wil jij de energiekste versie van jezelf worden zonder diëten? Ben jij klaar met jojoën en wil je intuïtief leren eten? Ik help je graag!

Ook voor dieetadvies om medische redenen kan je bij mij terecht. Hoge cholesterol, hoge bloeddruk, diabetes, prikkelbare darmen, intoleranties, overgewicht, ondergewicht ... Ik ben als diabeteseducator gespecialiseerd in diabetes.

Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met jou op om een afspraak te boeken.

Plan van aanpak

Eerste afspraak (60 minuten)

Intake

Tijdens het intakegesprek bespreken we uitgebreid wat jouw doelen en wensen zijn, alsook hoe jouw leefstijl eruit ziet. Dan bekijken we samen welke begeleiding het best bij jou past.

 

Er wordt ook een uitgebreide lichaamsanalyse gedaan om een beeld van je vetmassa, spiermassa, gezondheid... te krijgen.

Tweede afspraak (45-60 minuten)

Adviesgesprek

Op basis van de informatie uit het intakegesprek en jouw voedingsdagboek krijg je persoonlijk voedingsadvies. Naast voeding wordt er ook gefocust op beweging én mindset. 

Opvolging (30 minuten)

Opvolgafspraak

Een goede opvolging vergroot de kans op succes. Zo is het mogelijk om tijdig bij te sturen waar nodig en om al jouw vragen te beantwoorden op je weg naar een gezond en energiek leven.

 

Het aantal opvolgafspraken hangt af van welke formule jij hebt gekozen. Bij elke opvolgafspraak in de praktijk wordt er een uitgebreide lichaamsanalyse gedaan.

Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met jou op om een afspraak te boeken.

Diëtistenpraktijk Ruth Vanderheyden: Sint-Annastraat 34, 3900 Pelt.

Kinesitherapiepraktijk Myriam Geukens: Lommelsesteenweg 108, 3970 Leopoldsburg.

Online begeleiding is ook mogelijk.

bottom of page