top of page

Personal training

JELENA_EVIOCLICK-19.jpg

Wat is Functional Training?

Functional Training is een trainingsvorm waarbij je oefeningen uitvoert om de kwaliteit van je bewegingen te verbeteren en blessures te voorkomen. Met Functional Training train je verschillende aspecten van je lichaam. Je traint namelijk zowel kracht als uithouding, stabiliteit, mobiliteit, coördinatie én snelheid. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een fit en gezond lichaam!

 

Er worden meerdere spieren/spiergroepen tegelijk gebruikt in de oefeningen om zo efficiënt en doelgericht mogelijk te trainen. De oefeningen zijn steeds op maat, aangepast aan wat jij nodig hebt in je dagelijks leven, je job of je sport. Je leert bewegen zonder ingewikkelde toestellen. Bij het uitvoeren van functionele oefeningen train je vooral met vrije gewichten, onstabiele elementen, kleine materialen en je eigen lichaamsgewicht. Tot slot dragen functionele oefeningen bij aan blessurepreventie.

Dit is iets voor jou als je...

  • Je in het dagelijks leven gezond wilt bewegen.

  • Je wil werken aan je gezondheid.

  • Je op zoek bent naar een leuke en effectieve full body workout.

  • Je iemand nodig hebt die je motiveert en uitdaagt.

  • Je je mobiliteit wilt verbeteren.

  • Je jouw sportprestaties wilt verbeteren.

  • Je blessures wilt voorkomen.

kettlebell
JELENA_EVIOCLICK-35.jpg

Wat is mijn aanpak?

Ik neem contact op met jou voor een korte kennismaking en intake nadat je onderstaand contactformulier hebt ingevuld. Hierin bespreken we jouw wensen en doelen zodat we samen kunnen kiezen welke begeleiding het best bij jou past.

Als je voor personal training kiest kom je eenmaal per week bij mij sporten onder begeleiding. Voor we beginnen met trainen doe ik een screening zodat ik oefeningen op maat kan selecteren. Je krijgt oefeningen op maat zodat jij jouw doelen bereikt. Je leert bovendien sporten op een leuke én effectieve manier. Ik sport zelf super graag en dat breng ik met veel plezier en passie over aan mijn klanten.

 

Daarnaast krijg je bij de abonnementen van 3, 6 en 12 maanden onbeperkt toegang tot de home workout video's. Eén keer per week trainen is namelijk niet voldoende om je doelen te bereiken.

Aanvraag personal training
Maak jij de start?

Heb jij een doel voor ogen en heb je begeleiding nodig om je doel te bereiken? Ik sta voor je klaar.

Vul onderstaand formulier in en ik neem vrijblijvend contact op om je doelen en wensen te bespreken.

Bedankt voor je aanvraag! Ik neem spoedig contact op met jou om je doelen en wensen te bespreken en een afspraak in te plannen.

Happy clients

Als je opzoek bent naar een personal trainer die je áltijd kan motiveren, dan ben je bij Jelena aan het juiste adres. 
Ze is altijd even enthousiast en weet waar ze mee bezig is. Ze past oefeningen aan wanneer nodig zodat ze of gemakkelijker worden of zodat je wat meer uitdaging hebt. Ze staat ook zeker open voor feedback. Bij de schema's voor de workouts thuis mag je altijd laten weten wat je fijn en minder fijn vond en dan past ze je eerstvolgende schema hierop aan.
Ze is ook zeer geduldig, dus wanneer een oefening niet vanaf de eerste keer lukt is dat totaal geen probleem, dan proberen we het gewoon opnieuw. Ze is zeer professioneel maar er is ook altijd ruimte voor humor en er mag zeker worden gelachenJelena heeft ervoor gezorgd dat ik sporten terug leuk ben gaan vinden😊

L.

bottom of page