top of page

Over mij

Hey!

Ik ben Jelena, erkend diëtiste & personal trainer met een anti-dieetvisie. Ik help jou gezond leven zónder diëten en sporten met plezier!

 

Ik zie veel mensen die gezonder willen leven, willen afvallen, energieker willen zijn… Ze hebben meestal al van alles geprobeerd van strenge diëten tot detoxkuren en overmatig sporten. Resultaat? Eventjes, maar niet blijvend. Diëten helpen je NIET op lange termijn. Gewoon gezond is goed genoeg, dat is mijn visie waarmee ik jou wil helpen. In de praktijk werk ik samen met jou aan een gezonde leefstijl, zonder restricties. Zo kan jij op lange termijn gezonder leven én genieten. Ik focus zowel op voeding, als op beweging en mindset. Ook voor dieetadvies om medische redenen kan je bij mij terecht. Mijn specialisatie is diabetes. Ik volgde het postgraduaat Diabeteseducator zodat ik diabetespatiënten nog beter kan coachen. Tot slot geef ik workshops, lezingen en bootcamps in bedrijven en organisaties

Pssst, nog een weetje over mij: Ik ben een echte chocolate lover! Genieten hoort bij het leven, dus ik leer ook jou genieten van lekker eten zonder schuldgevoel.

Naast voedingsadvies geef ik personal training. Ik heb een personal training studio gelegen in Leopoldsburg. Ik werk met het principe van Functional Training. Dit houdt in dat je zowel werkt aan kracht, conditie, stabiliteit, mobiliteit, evenwicht en coördinatie. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een fit lichaam! In mijn vrije tijd doe ik aan CrossFit,  doe ik een home-workout of ga ik wandelen

Als zelfstandige diëtiste ben ik erkend door het RIZIV en lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten (VBVD). Verder vind ik het belangrijk om regelmatig bijscholingen te volgen zodat ik up-to-date blijf met de laatste inzichten en ontwikkelingen in voeding.

Tot snel,

Jelena

IMG_3930.JPG
visitekaartje (10)b.png
bottom of page